Workshop EIGEN SERVIES – 4 november 2018

Hoe heerlijk kan het zijn om uit je eigen handgemaakt servies te eten? Maak je eigen borden in deze workshop. Met de vooraf uitgewerkte steunvormen gaan we aan de slag. Zo kom je met een minimum aan moeite tot een supermooi en spontaan resultaat. Je kiest zelf de kleur van de klei en er is keuze uit verschillende kleuren glazuur. Creëer zo jouw persoonlijk servies.
Tijdens deze workshop maak je 2 platte borden en 1 diep bord. Je krijgt ook de gelegenheid om een beker en een lepel uit de hand te vormen.
Het glazuren gebeurt ongeveer 2 weken later, wie het interessant vindt mag komen helpen maar moet niet.

Zondagvoormiddag 4 november 2018 van 10u tot 13u

Praktisch:
Maximum 12 deelnemers per groep
Doelgroep: Volwassenen (18+)

Meebrengen:
Schort

Prijs:

workshop incl. materiaal: €85,- vooraf te betalen (tot 2 platte borden en 1 diep bord, beker en lepel, vanaf meerdere stuks betaal je ter plaatse bij)

___

PRODUCTIE DAG

Wil je meer borden maken? Kom dan naar de productie dag op zondag 25 november van 10u tot 13u. Nu je ongeveer weet hoe het moet kan je min of meer zelfstandig aan de slag. Dan betaal je de prijs per stuk voor de klei, glazuur en bakkosten.

Groot bord €22,-
Klein bord €18,-
Diep bord €15,-
Beker €10,-
Lepel €5,-
Gebruik van het atelier en beperkte begeleiding €15,-

Het glazuren gebeurt dan weer door het atelier en ook hierbij ben je welkom op te helpen.

_________

Schrijf je in via het onderstaand formulier. Je krijgt bericht of er nog plaats is en dan volgen alle details voor de betaling. Na betaling is je inschrijving definitief.

Schrijf je in voor deze workshop