Workshop EIGEN SERVIES – 6 juni 2019

De servies collectie EASE maak je eenvoudig zelf!

Eindeloos genieten, dat is wat je met dit servies doet. Eerst tijdens het creatieproces, waarbij je eenvoudig en zonder enige ervaring aan de slag gaat met klei. Daarna door van je eigen handgemaakte servies te eten of eruit te drinken, tijdens een moment voor jezelf of in fijn gezelschap.
De onregelmatige randjes en zachte grilligheid geven het servies een speels karakter. Tezamen met het glazuur dat niet naadloos de rand raakt, krijg je een spontaan resultaat. Voeg er eventueel een subtiele verassing aan toe, met een persoonlijke boodschap in reliëf.
Je maakt gebruik van vooraf uitgewerkte steunvormen, waardoor je dit servies moeiteloos zelf maakt. Volledig naar eigen wens, want jij kiest de kleur van de klei en het glazuur.
Het volledige servies bestaat uit een groot bord, klein bord, soepbord. Je krijgt ook de gelegenheid om een beker en een lepel uit de hand te vormen.

De creaties worden na drogen gebakken tot 1000°C, vervolgens worden ze van een glazuurlaagje voorzien door het atelier en een tweede maal gebakken tot 1220°C.
Deze workshop is vooral bedoeld voor mensen met weinig of geen ervaring in het werken met klei.

Donderdagavond 6 juni 2019 van 19u tot 22u

Praktisch:
Maximum 12 deelnemers per groep
Doelgroep: Volwassenen (18+)

Meebrengen:
Schort

Prijs:

workshop incl. materiaal: €85,- vooraf te betalen (tot 2 platte borden en 1 diep bord, beker en lepel, vanaf meerdere stuks betaal je ter plaatse bij)

___

PRODUCTIE DAG

Wil je meer borden maken? Kom dan naar de productie dag op (nog te bepalen). Nu je ongeveer weet hoe het moet kan je min of meer zelfstandig aan de slag. Dan betaal je de prijs per stuk voor de klei, glazuur en bakkosten.

Groot bord €22,-
Klein bord €18,-
Diep bord €15,-
Beker €10,-
Lepel €5,-
Gebruik van het atelier en beperkte begeleiding €15,-

Het glazuren gebeurt dan weer door het atelier.

_________

Schrijf je in via het onderstaand formulier. Je krijgt bericht of er nog plaats is en dan volgen alle details voor de betaling. Na betaling is je inschrijving definitief.

Schrijf je in voor deze workshop