Workshop EIGEN SERVIES

De servies collectie EASE maak je eenvoudig zelf!

Servies met groot bord, klein bord, soepbord, beker en lepel. Je maakt gebruik van vooraf uitgewerkte steunvormen, waardoor je dit servies moeiteloos zelf maakt. Volledig naar eigen wens, want jij kiest de kleur van de klei en het glazuur (geschikt voor voeding). De onregelmatige randjes en zachte grilligheid geven het servies een speels karakter. Samen met het glazuur dat de rand nét niet raakt, krijg je een heel spontaan resultaat! Een persoonlijke boodschap in reliëf toevoegen als verrassing? Top! Eindeloos genieten, dat is wat je met dit servies doet!

De creaties worden na drogen gebakken tot 1000°C, vervolgens worden ze van een glazuurlaagje voorzien door het atelier en een tweede maal gebakken tot 1220°C.
Deze workshop is vooral bedoeld voor mensen met weinig of geen ervaring in het werken met klei.

________

  • PRIJS: €90,-
  • workshop incl. materiaal: tot 2 platte borden en 1 diep bord, beker en lepel, vanaf meerdere stuks betaal je ter plaatse bij
  • Praktisch: Maximum 14 deelnemers per groep
  • Doelgroep: Volwassenen (18+)
  • Meebrengen: Schort

________

PRODUCTIE DAG

Heb je de smaak te pakken en wil je meer borden maken? Kom dan op een later moment naar een productie dag (datum nog te bepalen). Nu je ongeveer weet hoe het moet kan je min of meer zelfstandig aan de slag. Dan betaal je de prijs per stuk voor de klei, glazuur en bakkosten.

Groot bord €22,-
Klein bord €18,-
Diep bord €15,-
Beker €10,-
Lepel €5,-
Gebruik van het atelier en beperkte begeleiding €15,-

Het glazuren gebeurt dan weer door het atelier.