Cursussen & workshops

Ben je benieuwd naar welke cursussen en workshops keramiek je bij Atelier-K! kan volgen? Ontdek hier ons ruim aanbod.

Workshops

Wil je kennismaken met klei?

Dan is een workshop ideaal. Er staan steeds verschillende workshops voor volwassenen op onze agenda waarvoor je individueel kan inschrijven. Alle workshops worden met opbouwtechnieken gegeven, er wordt niet gewerkt aan de draaischijf.

speel
ontdek
geniet

Minicursus

Stap voor stap!

Een minicursus handopbouw; een kort en krachtig lespakket hier in ons gezellig en goed uitgerust atelier.

Workshop op aanvraag

Ben je op zoek naar een workshop als creatieve groepsactiviteit voor een vrijgezellen dag, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid met vrienden? Dan ben je aan het juiste adres. Een workshop duurt meestal 3u en kan zowel in de voormiddag, namiddag als avond. Er zijn verschillende workshops waaruit je kan kiezen.

creëer
inspireer
ontroer

Workshop @ home

Kleien in je eigen bubbel, met een vriend of met je gezin? Het kan! Huur je gereedschap per week, laat je begeleiden door de GRATIS video’s en laat nadien alles afbakken en glazuren in het atelier. Ervaring is niet nodig!

Vrij atelier

Kan je al een beetje zelfstandig werken met klei maar heb je er thuis geen plaats voor? Of ben je als cursist ingeschreven voor onze jaarcursus en kan je er maar niet genoeg van krijgen? Reserveer dan snel je plaats voor een vrij atelier.

love, create and be authentic

Bakservice

Ben je thuis aan de slag met klei maar heb je (nog) geen oven? Dan helpen we je graag met het bakken van jouw creaties.

Jaarcursus

Laat al je creatieve ideeën los!

Met klei werken en bakken tot keramische objecten. Het vraagt een zekere mindset die je gaandeweg leert ontdekken. Samen met de ervaring die je tijdens deze jaarcursus ‘keramiek opbouw’ opdoet krijg je alle tools in handen bij het realiseren van jouw mooiste projecten. Alle technieken komen hier aan bod; opbouwen met worsten, kleiplaten, boetseren, gieten, … (behalve werken aan de draaischijf).

voelen
vormen
verbinden

Cadeaubonnen

Geven is altijd een beetje krijgen

Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop van K!-design. Hiervoor kan je ook jouw Atelier-K! cadeaubon gebruiken. Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop.

Ontdek, tips and tricks

Kom je graag meer te weten over keramiek? Laat je dan onderdompelen in een wereld van eindeloze mogelijkheden.

Hier groeit een verzameling tips & tricks, weetjes, de basics, technieken, inspiratie en video’s. Het is een aanvulling op onze lessen maar ook als je geen les volgt bij Atelier-K! zal je heel veel kunnen ontdekken en leren.

Kom op ontdekking en laat je inspireren!

Sfeerbeeld Atelier-K!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.

    Logo K!-design | Atelier-K! - Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

    Katja Van Breedam weerspiegelt emotie, toeval en intuïtie in kunst, design en juwelen.

    Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop van K!-design. Hiervoor kan je ook jouw Atelier-K! cadeaubon gebruiken.