Over Atelier-K!

Sinds 2010 is Atelier-K! een plek waar iedereen kan ‘zijn’, waar alles kan en mag bestaan zonder oordeel. Samen kleien, het hoofd leegmaken en de dagelijkse beslommeringen even loslaten.

Maak kennis met Katja

Katja is keramiste en de bezielster van Atelier-K!, deelt graag haar passie en kennis en houdt ervan om mensen te inspireren en vertrouwen te geven.

Ze geniet van kleine dagelijkse dingen, is eindeloos gefascineerd door de natuur, kan niet meer zonder haar dagelijkse yoga, houdt sinds 1995 van haar allerliefste Tony en ze is baasje van 2 lieve honden Alex en India.

“Soms vind ik mezelf een minder goede vriendin, want meestal smijt ik me volop voor het atelier”, daarom … altijd op zoek naar de juiste work-life balans 😉

Neem ook zeker een kijkje bij K!-design, Katja’s unieke en handgemaakte creaties op katjavanbreedam.be.

Sfeerbeeld Atelier-K!
“De oven openen voelt elke keer opnieuw alsof je op de sint hebt gewacht.”
Sfeerbeeld Atelier-K! | Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

Wat is onze missie?

Met Atelier-K! wil ik het verschil maken met de academische opleidingen. Ons motto hier is dat ‘NIKS MOET’.

Het is een spel van voelen, geven en nemen. Zo halen we met het hele Atelier-K! team op een subtiele manier het beste naar boven bij elk van onze leden. De verbinding die ontstaat tijdens de lessen geeft telkens zo veel voldoening. Onze leden zijn dankbaar en gaan na een les tevreden en ontspannen naar huis, uitkijkend naar de volgende keer. Vandaar ons motto; love, create and be authentic!

Maak kennis met ons team

Sfeerbeeld Atelier-K! | Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

Katja Van Breedam

K's Mastermind

Mijn passie voor keramiek deel ik graag met anderen in creatieve workshops en cursussen. Keramiek is als een taal die iedereen kan leren. Tijdens onze lessen leer ik je deze taal te begrijpen zodat ook jij je eigen verhalen in klei of porselein kunt creëren.

Atelier-K! team Katrien Pandelaers

Katrien Pandelaers

K's Clay Class Master

Als kind volgde ik mijn eerste keramiekworkshops en die kleimicrobe geef ik graag door aan mijn cursisten. Op zoek gaan naar de gepaste techniek en een toffe decoratie en zo … samen genieten van het creatieve proces maakt lesgeven zo boeiend.

Atelier-K! Team Greet

Greet Van Steene

K's Clay Class Master

Bijna 10 jaar geleden voelde ik voor het eerst de liefde voor keramiek. Klei, aarde is passie, liefde en geduld. Ik wil heel graag met veel liefde en geduld mijn passie delen met anderen!

Sfeerbeeld Atelier-K! | Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

B!

K's Master of Organized Chaos

Achter de schermen werk ik graag mee aan dit hele K! verhaal.

Sfeerbeeld Atelier-K! | Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

En jij?

Nieuwe collega

Zin in een samenwerking bij Atelier-K!? Een workshop begeleiden of constructief meewerken op lange termijn? We horen graag wat jouw talenten zijn. Stuur ons een berichtje via het contactformulier!

love, create and be authentic

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.

    Logo K!-design | Atelier-K! - Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

    Katja Van Breedam weerspiegelt emotie, toeval en intuïtie in kunst, design en juwelen.

    Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop van K!-design. Hiervoor kan je ook jouw Atelier-K! cadeaubon gebruiken.