10 jaar Atelier-K! voor vzw Rotonde

BELEEF * BEWONDER * DEEL

DE WARMSTE WEKEN VAN DE AMBACHTEN

2 t/m 15 november 2020

Atelier-K! bestaat 10 jaar & dat vieren we graag met een actie ten voordele van vzw Rotonde.

Het grote Atelier-K! feest dat begin juli gepland was, kon niet doorgaan. Maar uitstel was geen afstel.
Tijdens de Dag van de Ambachten op 15 november zouden we jullie verwelkomen op demonstraties, een unieke keramiekmarkt en live muziek. Dit alles ten voordele van een goed doel!

Maar ook de Dag van de Ambachten kan fysiek niet doorgaan!
Geen nood! Wij schakelen daarom over naar een volledig digitaal evenement want stil zitten is ook geen optie.

vzw Rotonde
De opbrengst van onze actie gaat naar het klei atelier van vzw Rotonde te Brasschaat. Rotonde maakt wonen en dagbesteding voor volwassenen met een beperking mogelijk.

HOE KAN JE STEUNEN?

SHOP IN ONZE VIRTUELE WARMSTE KERAMIEKMARKT

Creaties van de cursisten en lesbegeleidsters van Atelier-K! worden éénmalig gepresenteerd en te koop aangeboden ten voordele van de Rotonde. Tussen 20% en 100% van de verkoopprijs wordt geschonken.
Doe alvast je vroege Kerstinkopen of trakteer jezelf op iets moois, uniek en handgemaakt.

Bewonder de foto’s met creaties die we verkopen op deze pagina. Je kan deze reserveren via het formulier, kom je reservatie ophalen in het atelier na afspraak. Verzenden is ook mogelijk, hiervoor rekenen we €7,50.

DE WARMSTE LAMPIONNENSLINGER

Koop een Peterschap voor Rotonde.
Een groepswerk gemaakt door de cursisten van Atelier-K! ontstond vorig seizoen. Een mooie lichtslinger met 60 lampionnen zou ons zomerfeest sieren maar hangt nu in het atelier. Deze lampionnen worden nu symbolisch verkocht bij wijze van Peterschap voor Rotonde.
Voor een Peterschap betaal je per lampion een klein bedrag van €10,-. De lampion zelf blijft onderdeel van de gehele slinger, in ruil krijg je van ons een kleine keramische attentie.

Word je graag Meter of Peter, reserveer je lampion dan ook snel via het formulier. Je krijgt dan verdere instructies voor de betaling

 

Laat je warm hart spreken, samen maken we er iets moois van!