Workshop @ home

Kleien in je eigen bubbel, met een vriend of met je gezin! Heb je een keukentafel die vies mag worden of een hobbykamer waar je al eens mag morsen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Kleien in je eigen bubbel, met een vriend of met je gezin!

Heb je een keukentafel die vies mag worden of een hobbykamer waar je al eens mag morsen? Dan is deze workshop iets voor jou! Huur je gereedschap, laat je begeleiden door een video (dit is de korte versie) en laat nadien alles afbakken en glazuren in het atelier.

Katja Van Breedam heeft op haar youtube kanaal verschillende video’s gratis ter beschikking. Ze ontwikkelde een eenvoudige techniek speciaal voor haar workshops ontbijtkommetjes, eigen servies, tapasschaaltjes en serveerschalen. Ze legt je deze uit in een gratis video. Daar ben je al zeker van! Maar wat met het gereedschap en de steunvormen die je nodig hebt? Deze huur je gewoon per week.

De eenvoudige techniek in combinatie met duidelijke uitleg maakt het mogelijk om ook zonder of met weinig ervaring je eigen bordjes en kommetjes te maken. Het resultaat zal natuurlijk voor iedereen een beetje verschillen. En dat maakt het juist uniek!

Bestellen maar!

Bestel je steunvorm(en), een set gereedschap en klei of porselein naargelang wat je wil maken. Met deze formule kan je bijvoorbeeld een hele reeks kommetjes van één model maken. Bovendien kan het hele gezin er een week lang mee aan de slag. En heb je overschot aan klei, dan kan je gerust eens wat uitproberen. Waarom niet?

Sfeerbeeld Atelier-K!

Praktische info

Afhalen en binnenbrengen kan telkens op woensdag tussen 10u en 12u of tussen 19u en 20u in het atelier in Merksem.

Je huurtijd begint te lopen vanaf de eerstkomende woensdag na je reservatie. Het is niet mogelijk te annuleren, dit omwille van de gereedschappen die we voor jou moeten reserveren en dus niet beschikbaar zijn op dat moment.

Sfeerbeeld Atelier-K! | Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

Tarieven

Bakken

Je mooie creaties afbakken doen we graag voor jou. Hiervoor betaal je per stuk. Glazuren tussen twee bakbeurten kan je zelf doen, dat is voor de durvers. Of je kiest voor het ‘lazy glaze’* tarief. *Katja glazuurt dan graag voor jou. Er is steeds keuze uit verschillende kleuren glazuur.

Waarborg

Voor het gereedschap en de steunvormen betaal je een waarborg die je uiteraard terug krijgt indien je alles intact en op tijd inlevert.

Meer informatie over onze tarieven kan je vinden bij workshops @ home.

Vorige
Volgende

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.

    Logo K!-design | Atelier-K! - Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

    Katja Van Breedam weerspiegelt emotie, toeval en intuïtie in kunst, design en juwelen.

    Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop van K!-design. Hiervoor kan je ook jouw Atelier-K! cadeaubon gebruiken.