KLEI MOOI – Flair

In Merksem kan je je uitleven tijdens korte workshops van een halve dag, waar je met de hand servies en schaaltjes leert maken, maar je kan ook een wekelijkse cursus volgen. Wie daarna zonder begeleiding verder wil, kan terecht in het open atelier. Je kan ook een pakket huren om thuis aan de slag te gaan. Afbakken wordt voor jou gedaan!

Zo word je steengoed in pottendraaien

Lang leek het een wat stoffige, zweverige hobby, maar nu is het hier to stay: keramiek. Waarom jij ook aan het pottendraaien moet of – voor de onhandige Harry’s – waar je de mooiste stuks koopt!

In Merksem kan je je uitleven tijdens korte workshops van een halve dag, waar je met de hand servies en schaaltjes leert maken, maar je kan ook een wekelijkse cursus vol- gen. Wie daarna zonder begeleiding verder wil, kan terecht in het open atelier. Je kan ook een pakket huren om thuis aan de slag te gaan. Afbakken wordt voor jou gedaan!

close
Vorige
Volgende

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.

    Logo K!-design | Atelier-K! - Cursussen & workshops keramiek voor volwassenen in Merksem

    Katja Van Breedam weerspiegelt emotie, toeval en intuïtie in kunst, design en juwelen.

    Je kan de eigen creaties van Keramiste Katja Van Breedam kopen op de webshop van K!-design. Hiervoor kan je ook jouw Atelier-K! cadeaubon gebruiken.